Alla nya Mazda nu med 10 års garanti

På Mazda strävar vi efter perfektion i varje detalj. Därför är Mazda-bilar inte bara omtalade för hur roliga de är att köra, de är också kända för sin driftsäkerhet och hur enkla de är att äga.

Ett exempel på detta är att Mazda under 2015 erbjuder Sveriges längsta bilgaranti som gäller i upp till 10 år. Mazdas fabriksgaranti gäller i 3 år eller 100 000 km beroende av vad som kommer först. Därefter vidtar en förlängd komponentgaranti som gäller till bilen blir 10 år gammal eller har körts i 150 000 km. Den förlängda komponentgarantin gäller för alla nya personbilar som registreras under 2013-2015*.

MAZDAS GARANTIER

10 års garanti

3 års nybilsgaranti - Mazdas nybilsgaranti gäller i tre år eller upp till 100 000 kilometer. 7 års förlängd garanti - Mazdas förlängda garanti gäller tills bilen blir tio år gammal eller upp till 150 000 kilometer. Garantin omfattar inte vanliga slitagedelar. För fullständiga villkor se här.

3 års vagnskadegaranti

Om bilen skadas genom en trafikolycka, annan yttre olyckshändelse eller skadegörelse av tredje part inom tre år från leveransdagen ersätts du för reparationskostnaderna med avdrag för självrisk.

12 års rostskyddsgaranti

Garantin mot genomrostning gäller i tolv år. Din auktoriserade Mazda-verkstad utför en kostnadsfri avsyningskontroll en gång per år.

3 års lackgaranti

Mazdas lackgaranti gäller i tre år oberoende av körsträcka. Om lackskador uppstår under denna period, åtgärdas de av en auktoriserad Mazdaverkstad under förutsättning att tillverkaren är ansvarig för defekterna.

 

*Förlängd garanti gäller om inget annat avtalats för aktuellt fordon.